Dankzij Kliniek Veldhoven – Schaamlipcorrecties uitvoeren

Dankzij Kliniek Veldhoven – Schaamlipcorrecties uitvoeren

Mijn vrouw baalt dan ook als een stekker! Normaal gesproken gaat ze iedere dag met haar vriendinnen een flinke wandeling om het water lopen. Echter zit ze nu al twee weken thuis met onwijs veel pijn in haar schaamstreek. Naar alles wat ze heeft geprobeerd om van de pijn af te komen heeft niks gelukt. Hierdoor heeft ze gekozen om een afspraak te maken bij de huisarts. Tijdens deze afspraak bij de huisarts werd het dan ook duidelijk dat het uitvoeren van een schaamlipcorrectie voor haar noodzakelijk was. Haar buitenste schaamlippen waren te groot waardoor het een pijnlijke reactie geeft als je bezig bent.

1

Ik heb haar beloofd om te helpen zoeken naar een geschikte kliniek. Je eigen vrouw met pijn op de bank zien liggen doet zeer en dat wens ik niemand toe. Zo ben ik online gaan zoeken en terecht gekomen bij Kliniek Veldhoven – Schaamlipcorrecties. Hier was het dan ook mogelijk om deze behandeling te ondergaan en heb voor mijn vrouw een afspraak gemaakt. Gelukkig kon ze de eerstvolgende werkdag al bij hun terecht. Ik als chauffeur mocht haar vergezellen tijdens deze afspraak. 

schaamlip

Behandeling noodzakelijk

Tijdens deze afspraak werd het voor mijn vrouw duidelijk dat deze behandeling noodzakelijk was. Het liefst wilde ze vorige week al gelijk geholpen worden, echter hadden ze helaas geen plek meer vrij. Zo staat de afspraak gepland voor aanstaande woensdag. Dankzij het zoeken op Kliniek Veldhoven – Schaamlipcorrecties heeft mijn vrouw in ieder geval een oplossing gevonden voor haar pijnklachten. Nu maar hopen dat deze ingreep ook meevalt voor haar.