Hoveniersbedrijf Van de Ven heeft ons geholpen

Hoveniersbedrijf Van de Ven heeft ons geholpen

Hoveniersbedrijf Van de Ven hebben wij ingeschakeld toen wij onze nieuwe woning hadden gekocht. Op de dag dat wij de sleutel kregen stonden diezelfde middag de hoveniers van dit bedrijf al in de tuin. De tuin was zo volgroeid en slecht onderhouden, dat hier beslist maatregelen getroffen moeten worden. Het was teveel werk om dit zelf te doen en daarom hebben wij een aantal specialisten ingeschakeld. Toen de tuin zo goed als leeggehaald werd hebben wij ons verbaasd over de grote ruimte die tevoorschijn kwam.

Hoveniersbedrijf Van de Ven

Van a tot z zijn wij tevreden over dit bedrijf

Wij hebben ook de tuin laten ontwerpen door Hoveniersbedrijf Van de Ven en dit is dan ook precies geworden zoals ons van te voren is laten zien. Wij zijn nog druk aan het klussen in de woning maar het is echt een verademing dat wij helemaal niets meer hoeven te doen. De mensen die hebben gewerkt in onze tuin waren allen even vriendelijk en dit was erg prettig. Tevens hebben zij alles erg netjes achter gelaten en het enige wat wij hoeven te doen is te genieten tijdens de zomermaanden.

Omdat wij een zeer goede ervaring hebben met dit bedrijf kan ik dit bedrijf dan ook een ieder aanraden. De kwaliteit en de service is uitstekend en voor de prijs hoef je het dan ook zeker niet te laten. Neem zelf maar eens een kijkje op de website voor een betere impressie. Wanneer je de foto’s ziet van de mooi gemaakte tuinen dan kun je zien dat ik niets teveel gezegd heb.

Hoveniersbedrijf Van de Ven