Helmetcity.nl een zeer goede online winkel

Helmetcity.nl een zeer goede online winkel

Helmetcity.nlBij Helmetcity.nl ben ik onlangs geslaagd voor een zeer goede helm. Een helm van een zeer goed merk. Merken zoals Oxford, Axa en Nox Helmets kan je hier kopen. Zeer goede modellen tegen aantrekkelijke prijzen. Maar niet alleen helmen kan je hier vinden. Ook voor accessoires ben je hier aan het juiste adres. Vooral de sloten die je hier kan kopen, zijn zeker de moeite waard. Want je hebt tegenwoordig ene zee goed slot nodig, wil jij jouw motor kunnen verzekeren. Een verzekering kan eisen om een slot met een ART3, ART4 of ART5 keurmerk te kopen. Doe je dit niet en de motor wordt gestolen, dan ben je niet verzekerd. Gelukkig heb ik een goed slot gekocht en hiermee mijn verzekering kunnen afsluiten. 

Dankzij het enorme assortiment bij Helmetcity.nl een mooie helm gekocht

Helmetcity.nlOmdat ik al een tijd op zoek was naar de mogelijkheid om mijn motor een beetje te kunnen beschermen, ben ik op de site van Helmetcity.nl gaan kijken. Want hier heb je niet alleen een enorme keuze aan helmen, ook motorhoezen komen in dit assortiment voor. Een hoes is in mijn ogen een tijdelijke oplossing. Want het is de bedoeling om in de zomer een tuinhuisje te bouwen, waar mij motor in kan staan. Nu is het even een oplossing om toch een beetje een bescherming te bieden tegen de extreme weersomstandigheden. 

Omdat ik toch op zoek was naar een hoes voor mijn motor ben ik op bovenstaande website terecht gekomen. Dit bedrijf is een online webwinkel en heeft de mooiste helmen te koop. Hun missie is niet voor niets om iedereen veilig op de weg te laten rijden. Mij hoes heb ik inmiddels al binnen en ook mijn nieuwe helm. Ik kon het niet laten om deze niet te bestellen, zo mooi en tegen een zeer aantrekkelijke prijs.