Thuisin voor de inrichting van jouw huis

Thuisin voor de inrichting van jouw huis

Thuisin is een winkel waar jij veel wooninspiratie op kan doen. In heel Nederland zijn deze winkels te vinden enThuisin waarschijnlijk ook in jouw buurt is er wel ééntje te vinden. Omdat wij onze kamer wilden veranderen zijn wij hier terecht gekomen. Eigenlijk wilden wij wel iets anders, maar wat precies daar waren wij nog niet uit. Althans nog niet helemaal uit. Waar wij het wel over eens waren, was de gordijnen. Deze konden echt niet meer en dateerde uit het jaar nul. Ze waren donkerrood en de stof was fluweel. Toen wij deze pas kochten waren wij er helemaal weg van. Tegenwoordig schamen wij ons als er visite binnenkomt. Daarom was het eerste naar waar wij op zoek gingen was een andere raamdecoratie.

Bij Thuisin bijzonder goed kunnen slagen in een ander interieur

Meer dan 10 jaar is Thuisin een specialist in ‘mooi wonen’. Alles waarna jij op zoek bent naar mooi wonen kan je hier wel vinden. Het leuke is dat hier alles onder één dak te vonden is. Te denken aan behang, verf, raamdecoratie en zelf het op maat laten maken van kasten kan je hier vinden. Ook wij waren op zoek naar de mogelijkheden om onze woonkamer een mooie uitstraling te geven. Als éérste wilden wij beginnen met die vreselijke fluwelen gordijnen van de rails af te halen en weg te doen. Daarvoor moest nu iets moderns in de plaats komen en daarvoor waren wij naar deze winkel gegaan.

Heerlijk rustig en op ons gemak zijn wij hier gaan kijken. Meteen viel ons oog op zeer mooie raamdecoraties. Vooral de lichte kleuren daar werden wij al vrolijk van en het duurde niet lang tot wij hier al een keuze uit hadden gemaakt. Ook een leuke verf en behang voor op de muren hadden wij vrij snel gevonden.