Tattoo verwijderen voor een schappelijke prijs!

Tattoo verwijderen voor een schappelijke prijs!

Tijdens een geweldige zomervakantie met een groep vrienden hebben wij allemaal een tattoeage laten plaatsen op onze arm. Een klein jaar later had ik spijt van deze tattoeage. Maar waarom had ik spijt? Nou door de tattoeage kon ik werk vinden als accountmanager want alle werkgevers in dit vak verbieden zichtbare tattoeages. Zodoende kwam ik tot het besluit om mijn tattoeage weg te laten halen. Maar waar kon ik een tattoo verwijderen? Met deze vraag in gedachte ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Gelukkig belandde ik dan ook al vrij snel op de website van kliniek Veldhoven!

Nu denkt u wat is kliniek Veldhoven? Dit is een gespecialiseerde kliniek die bekend staat om de geleverde kwaliteit. Deze kliniek is gespecialiseerd in een aantal plastische ingrepen. Zie hieronder de specialisaties.

  • Tattoo verwijderen
  • Schaamlipcorrectie
  • Borstvergroting
  • Huidaandoening verhelpen

tattoo 1

Lovende recensies

Na het zien van de website was kliniek Veldhoven een zeer interessante optie voor mij. Na het zien van deze website ben ik recensies van klanten gaan opzoeken. In alle recensies die ik kon vinden werd er zeer lovend gesproken over de verleende diensten van deze kliniek. De recensies hebben mij uiteindelijk doen overhalen om contact op te nemen met deze kliniek!

Picoway

Niet is minder waar!

Tijdens een face to face gesprek werd mij de keuze voorgelegd uit twee mogelijke ingrepen. Ik kon mijn tattoeage operatief laten verwijderen of door middel van een laserbehandeling. Ikzelf koos voor laserbehandeling en de rest is geschiedenis. Nu een half jaar later is mijn tattoeage in zijn geheel verwijderd en ook heb ik eindelijk werk gevonden!