Corporate Fashion voor u!

Corporate Fashion voor u!

Mijn buurjongen heeft laatst een eigen winkel geopend en hij wilde in een keer alles goed doen. Bij de opening wilde hij ook dat alles er perfect uit zag en tot in de puntjes verzorgd was. Op een gegeven moment stond hij bij mij aan de deur om advies te vragen over de kleding die er gedragen moest worden en welke stijl. Daarmee heb ik hem verder geholpen en ben ik uit eindelijk terecht gekomen bij Corporate Fashion van Suit Up Now. Omdat er zoveel verschillende keus is zouden we sowieso wel slagen bij dit bedrijf en dat is ook uitgekomen. Na wat contact te hebben gelegd met dit bedrijf voor Corporate Fashion, hebben we gekozen voor een chique look met bedrijfslogo op de kleding. Alles werd netjes tot aan de deur geleverd en de kleding zag er ook super goed uit.

Nu is alles compleet!

Omdat mijn buurjongen nu onderhand de opening van zijn winkel heeft gehad, krijgt hij zelfs complimenten over de kleding wat het personeel aan heeft. Dit geeft toch weer een mooi uitzicht en het valt vooral op omdat het niet zomaar kleding is die standaard aangetrokken word. Het is bedrijfskleding van hoogwaardige kwaliteit en gefabriceerd van hoogwaardig materiaal. Verder voelen de werknemers zich ook goed in de kleding die zij aan moeten voor het werk dat zij verrichten, wat ook heel belangrijk is voor de tevredenheid van het personeel.

Tip

Bent u ook ondernemer of een werknemer die graag nieuwe kleding wil? Dan kan ik u adviseren om Suit Up eens te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.